Ansiktslyft Fotona 4D

Ansiktslyft Fotona 4D är en serie av icke-kirurgiska laserbehandlingar för huduppstramning på djupet och stora förbättringar i hudens färg, lyster och struktur. Fotona4D består av fyra olika steg för både djup och ytlig effekt samt med fokus på nasolabialfåran som behandlas inifrån munnen: ”det inverterade ansiktslyftet”.

Fotona4D är för dig som är intresserad av att få ett tydligt ansiktslyft utan kirurgi och med kort konvalescens.

Fotona4D inkluderar Fotonas komplementära Er:YAG och Nd:YAG våglängder applicerade i fyra unika sekvenser: SmoothLiftin, FRAC3, PIANO och SupErficial.

SmoothLiftin

En revolutionerande intraoral behandling där en kontrollerad uppvärmning stimulerar nybildning av kollagen. Effekten syns direkt på nasolabialfåran, ungefär som med en filler.

FRAC3

En fraktionerad laserbehandling som verkar på olika djup i huden och förbättrar dess struktur och spänst.

PIANO

En sekundlång laserpuls värmer upp huden till ca 42C° vilket Stramar upp huden påtagligt. Hudytans temperatur kontrolleras noggrant under behandlingen som är snabb och smärtfri.

Superficial

En helt kall laserpeeling avslutar Fotona 4D™-protokollet och ger huden en vacker lyster.

Behandlingen tar cirka en timme. Du kan i princip gå tillbaka till jobbet direkt efter behandling. Man rekommenderar tre till fyra behandlingar med cirka en månads mellanrum (4-6 veckor). Får att bibehålla effekten rekommenderas en underhållsbehandling 2 gånger/år.

En behandling kostar 4 900 kr och ett paket (4 behandlingar) kostar 17 600 kr.

Om Fotona

Före behandling.
Efter behandling.
Före behandling.
Efter behandling.
Före behandling.
Efter behandling.
Erbjudande just nu!
  • 1 ml filler för bara 2 500
  • Webbyrå: Brandson AB i Stockholm