Hårborttagning

• permanent hårborttagning

• mild, snabbt och bekvämt

• långvariga resultat

• lämplig för alla hudtyper

• ingen inåtväxande hår, irriterad eller infekterad hud

• lämplig för större och mindre ytor

Vad är FRAC3 hårborttagning?

1064 nm Nd: YAG FRAC3 metod är optimerad för att leverera hög intensitet laserpulser i extremt korta tider på mindre än 2 ms, tillräckligt korta för att förstöra de flesta hårtyper men samtidigt undvika onödig skada på epidermis. På grund av den relativt låga upptagningen i melanin, kan Nd: YAG-laser behandlingar användas säkert och effektivt även med mörkare hudtyper.

Hur fungerar FRAC3 hårborttagning?

Nd: YAG-laserenergi absorberas selektivt av hårsäcken, vilket således förstör hårsäcken. FRAC3 puls alstrar ett tredimensionellt fraktionerat mönster inom epidermis och dermis, med energi som absorberas främst vid ställena för små hudbrister innan värme överförs till de omgivande icke-målstrukturer.

Laserparametrar kan justeras snabbt och enkelt efter patientens hudtyp, hår tjocklek, hårfärg liksom djupet av hårsäckar. Nd: YAG FRAC3 pulser administreras med en liten överlappning som täcker hela behandlingsytan. Kylning apliceras för att maximera komfort under behandlingen.

Särskild efterbehandling är inte nödvändig. Folliklar som behandlats i den anagena fasen faller ut inom cirka 2-3 veckor. Om ny tillväxt tillkommer skall man upprepa behandlingen om det behövs. Behandlingsschemat beror på varje individs hårväxt cykel.

Avalanche FRAC3 metod för maximal komfort och säkerhet

En av utmaningarna när man utför laser hårborttagning är den relativt låga absorptionen av laserljus i det behandlade hår, speciellt när håret är blond och / eller huden är mörk. Med användning av Avalanche FRAC3 metoden, låg energi FRAC3 laserpulser levereras till samma hudområde flera gånger under samma session, vilket orsakar en gradvis ökning i absorptionen av laserenergin i håret. Detta leder till en effektiv hårborttagning även vid lägre laserstyrka än den som krävs vid en enkel pass hårborttagning, vilket gör behandlingen mycket mer bekväm, ofta eliminerar behovet av kylning.

Behandlingen kostar från 1000 kr beroende på behandlingsområde. Vanligtsvis behövs det 3-4 behandlingar och ibland upp till 6 behandlingar.

Om Fotona

Erbjudande just nu!
  • 1 ml filler för bara 2 500
  • Webbyrå: Brandson AB i Stockholm