Ögonrynkor

Vad är ögonrynkor?

Ögonrynkor är tecken på minskad elasticitet och stabilitet i huden. Det är kollagenet som framför allt står för hudens elasticitet. Kollagenet produktion minskar med ålder och pga en del andra fakturar som rökning och solljus mm. Ju mindre kollagen desto mer slapphet och rynkor. Man kan också få påsar på ögonlocken. Man ser tröttare ut och ögonlocken blir överansträngda pga minskat synfält.

Det är inte bara åldern som orsakar detta men också ärftlighet, rökning, solljus, alkoholkonsumtion, näringsbrist och överansträngda ögon pga utebliven synfels undersökning/behandling.

På vår klinik behandlas detta problem med den senaste lasertekniken. Ingen kirurgi.

Behandlingen (SmoothEye)

Steg 1: Förbättring av hudytans slapphet med SMOOTH puls

Det första steget består av en revolutionerande icke-ablativ Er: YAG SMOOTH läge, perfekt för huduppstramning. Den intensiva, kontrollerade hudyta uppvärmningen stimulerar kollagen ombyggnad och initierar neocollagenesis. Dessa effekter resulterar i en allmän förbättring av slapphet och elasticitet i behandlingsområdena.

Steg 2: PEELING

Detta görs med en lätt fullständig Er: YAG laser, som avslutar behandlingen och avlägsnar ytliga brister.

Behandlingen tar cirka en timme. Du kan i princip gå tillbaka till jobbet direkt efter behandling. Man rekommenderar tre till fyra behandlingar med cirka en månads mellanrum. Får att bibehålla effekten rekommenderas en underhållsbehandling 2 gånger/år.

En behandling kostar 3 000 kr och ett paket (4 behandlingar) kostar 10 000 kr.

Om Fotona

Erbjudande just nu!
  • 1 ml filler för bara 2 500
  • Webbyrå: Brandson AB i Stockholm