Trådlyft

V SOFTLIFT är en innovativ metod för att föryngra och regenerera huden. Det är ett minimalt invasivt sätt med användning av absorberbara PDO-trådar.

Vad är V SOFT LIFT?

V SOFT LIFT är en minimalt invasiv behandling med tunna trådar som lyfter huden, ökar elasticiteten. Trådena är helt biologiskt nedbrytbara. Biverkningar är minimala förutom eventuell svullnad. Omedelbart efter behandlingen kan du återgå till dina normala dagliga aktiviteter. Materialet är av monofilamentpolydioxanon (PDO), ett biokompatibelt suturmaterial som håller vävnaderna och stimulerar kollagenbildning.

Vad är trådarna?

Trådarna är tunnare än ett hårstrå och består av polydioxanone (PDO) som absorberas gradvis av hudvävnaden.. De har använts i över trettio år inom kirurgi. Delar eller hela ansiktet kan behandlas för att uppnå lyft, fyllning och vitalisering. Möjligheterna till ett naturligt lyft förutom ansiktet har utökats till pann-, hak-, kind-, läpp- och halslyft. Även käklinje, ögonbryn, dubbelhaka, kråksparkar och glabella kan behandlas. Ofta är det enda andra alternativet kirurgi. Behandlingen tar mellan trettio och sextio minuter. Det är lite mer komplicerat än en fillerbehandling men med mer avancerade resultat. Omedelbart efter behandlingen kan du återvända till dina normala dagliga aktiviteter, eventullet med lite smink. Du bör märka flera omedelbara positiva effekter, såsom lyft. Efter fyra veckor kommer du att märka en förbättrad, mjukare och fylligare hud med återställande av den ungdomliga balansen i ansiktet.

Hur fungerar en V SOFT LIFT-behandling?

Många tunna trådar som är fästa vid nålar injiceras i huden i form av ett nät mönster. Trådarna placeras på specifika platser för önskad lyft och nålarna avlägsnas. Behandlingen tar cirka 30-60 minuter. Trådarna ger lyft och reproducerar ungdomliga ansiktsdrag, inklusive tjockare hud. Behandlingen utförs med lokalbedövning, liknande den som används för mindre operation. Resultaten är omedelbart synliga efter proceduren, trots att de fulla resultaten tar cirka två månader att utvecklas.

Vad är fördelen med en V SOFT LIFT-behandling?

VSOFT LIFT tar upp några problem som är förknippade med hudföråldrande, som annars behandlas endast av invasiv kirurgi. V SOFT LIFT erbjuder sålunda anti-aging lösningar för dem som inte vill genomgå operation. Även om resultaten inte kan jämföras med kirurgi är behandlingen mer överkomlig och tolerabel. Behandlingen kan kombineras med andra behandlingar, t.ex. filler, laser och Botox, och kan utföras över en tidsperiod snarare än på en gång.

Hur länge varar effekten?

Effekten varar i ett till två år beroende på ålder, livsstil och hudförhållanden. Resultatet varar i allmänhet längre för människor som tar hand om sin hud och allmän hälsa genom att undvika solen, uppmärksamma en hälsosam kost och inte röka.

Finns det risk för komplikationer eller biverkningar?

Svullnad och eventuell blåmärken kan uppstå vid behandling.

Lägsta kostanden är 3000 Kr för en behandling för ett litet område. Välkomna in till oss för en kostnadsfri konsultation och för en mer exakt prisuppskattning för den trålyftbehandling som passar Er bäst.

Om V Softlift

Erbjudande just nu!
  • 1 ml filler för bara 2 500
  • Webbyrå: Brandson AB i Stockholm