top of page

Fillerbehandlingar

Vad är filler

Filler är injicerbara produkter som är utformade för att återställa förlorad volym och släta ut linjer och rynkor orsakade av åldrande. De kan användas för att förstärka kinderna, förbättra läpparna,  föryngra handryggen och minska fina linjer och rynkor som rökarens linjer och nasolabiala veck.

Hur fungerar dermal fyllmedel?

Huvuddelen av fillern vi använder är hyaluronsyra. Hyaluronsyra är en naturligt förekommande substans i kroppen. Molekylen lockar vatten så att huden blir smidigare och mer ungdomlig. Kroppens förmåga att bilda hyaluronsyra minskar med åren. Injektionen av filler är ett sätt att återställa hyaluronsyran i huden.

Är jag lämplig för denna behandling?

Om du har linjer och rynkor, har tappat volym i ansiktet eller vill ha fylligare läpp/ kinder, så kan filler vara rätt behandling för dig. Hyaluronsyra är otroligt säker och biokompatibel men som vid varje behandling bör man först gå på konsultation. (konsultationen är alltid gratis hos oss)

Gör det ont?

Lokalbedövning kan användas för att minimera obehag från injektionerna. Behandlingen är minimalt invasiv så att du inte ska uppleva någon smärta.

Hur lång tid tar det?

Behandlingen tar ungefär en halvtimme beroende på hur många injektioner du behöver.

Återhämtningstid?

Man kan återgå till arbetet direkt efter behandlingen. bland kan man kan få små blåmärken eller svullnad efter injektionerna, men detta kommer bara att vara tillfälligt och ska vara borta inom någon dag.

Vi utför fillerbehandlingar med STYLAGE, Filorga och Revolax.

Stylage är en fillern av den tredje generationen. Ämnet som finns i Stylage för att fylla ut rynkor och skapa volym är en ren syntetiskt framställd hyaluronsyra. Hyaluronsyra finns naturligt i kroppen. Kroppens förmåga att bilda hyaluronsyra minskar med åren. Detta ledar till mindre elasticitet i huden.

Alla stylage hudfillers är berikade med antioxidanten Mannitol som minskar svullnad och rodnad. Utöver detta, minskar Mannitol nedbrytningen av fillern i huden.

Filorga Art Filler är en av de senaste generationens hyaluronsyra filler som har skulpterande, volymgivande och utjämnande egenskaper.
Filorga Art filler är förmodligen den enda produkten på marknaden som enligt studier förstärkar kollagenbildning i huden.

Revolax är biologiskt nedbrytbar, icke-animalisk, cross-linked hyaluronsyra för korrigering av ansiktsrynkor och för att utforma ansiktslinjer. REVOLAX är tillverkad av helt nyskapande teknik och ställer nya krav på kvalitet.

bottom of page