top of page

Vad är acne?

Acne (finnar) är inflammation i talgkörtlar eller hårsäckar i ansiktet och på överkroppen. Dessa kallas  pormaskar och kan visa sig som små vita svullnader. Pormaskarna kan också framträda som mörka små prickar. När man klämmer på dessa kommer det ut ett gråaktigt, fett material.

När pormaskarna blir inflammerade förvandlas de till ömma, röda knölar. Dessa kan vidareutveckla sig till små blåsor fyllda med var som kan växa. De största hudförändringarna efterlämnar ärr.

Acne & acneärr behandling

Acne och acneärr behandling är en snabb och enkel lösning för en fin hud

 • Säker och effektiv

• Ingen medicin

• Kontrollerad och noggrann

• Förbättrar hudens struktur och ton

• Lämplig för större och mindre områden

• Snabb och skonsam

Vad är TwiLight laser acne & acneärr?

Acne: Laserbehandling av Aktiv Acne reducerar acne inflammationen genom fotoselektiv upptagning och uppvärmning av överaktiva talgkörtlar. Kraften i en Nd: YAG-laser används för att påskynda läkningsprocessen och för att minska risken för att utveckla nya acne inflammationer.

Acneärr: Laserbehandling av acneärr är baserad på den exakta och skonsamma hudrenoverings procedur där Er:YAG-laser upptas av de översta mikro hudlagren för att sanera ärrad hud och stimulera produktionen av nya kollagen i huden.

Bästa kliniska resultat uppnås genom att använda två kompletterande våglängder av nära infraröda lasrar (Er:YAG och Nd:YAG – TwinLight).

Hur fungerar det?

Aktiv acne: En hög effekt Nd: YAG-laser används för att penetrera huden tillräckligt djupt för att selektivt förstöra stora talgkörtlar.

Acneärr: Er:YAG-laser används för att avlägsna de tunna lager av huden så att ny hud kan bildas i dess ställe. Till skillnad från kemisk peeling och dermabrasion, är laser resurfacing lätt att kontrollera. Lasern förångar försiktigt den acneärrade ytan av huden så att den oskadade huden under avslöjas.

En behandling kostar 3500 kr och ett paket (4 behandlingar) kostar 12 000 kr.

Före behandling

active_acne4_dr_radulaski-1-e1524661206721.jpeg
active_acne_sult_rn-1-e1524661155875.jpeg
acne_scars_dr_luppino-1-e1524661076894.jpeg
peeling-före.jpeg

Efter behandling

active_acne4_dr_radulaski-e1524661182110.jpeg
active_acne_sult_rn-e1524661132181.jpeg
acne_scars_dr_luppino-e1524661055360.jpeg
peeling-efter-1.jpeg
bottom of page