top of page

Fotona TightSculpting är en unik dubbel våglängd, icke-kirurgisk laserbehandling för huduppstramning på alla kroppsdelar. De exklusiva applikationsmetoderna samverkar för fettcells reducering och kollagen ombyggnad med exceptionella resultat. Tillvägagångssättet är ett snabbt, säkert, och effektivt icke- kirurgiskt alternativ till laserlipolys, utan konvalescenstid för patienten.

Steg 1: Djup huduppstramning och fettreducering med PIANO puls

Den unika, super lång Nd: YAG pulsläge är utformad för en bekväm och homogen vävnads uppvärmning, genom att koncentrera energitillförseln till underhuds fettceller, men lämnar överhuden intakt. PIANO läget resulterar i en total samverkande uppstramningseffekt.

Steg 2: Förbättring av hudytans slapphet med SMOOTH puls

Det andra steget består av en revolutionerande icke-ablativ Er: YAG SMOOTH läge, perfekt för huduppstramning. Den intensiva, kontrollerade hudyta uppvärmningen stimulerar kollagen ombyggnad och initierar neocollagenesis. Dessa effekter resulterar i en allmän förbättring av slapphet och elasticitet i behandlingsområdena.

Behandlingen tar cirka en timme. Du kan i princip gå tillbaka till jobbet direkt efter behandling. Man rekommenderar två till fyra behandlingar med cirka en månads mellanrum (4-6 veckor). Får att bibehålla effekten rekommenderas en underhållsbehandling 2 gånger/år.

En behandling kostar 3000 kr och ett paket (4 behandlingar) kostar 10 000 kr.

Före behandling

tightsculpting2-e1524660629560.jpeg

Efter behandling

tightsculpting2-1-e1524660699782.jpeg
bottom of page