top of page

Hudrynkor är tecken på minskad elasticitet och stabilitet i huden. Det är kollagenet som framför allt står för hudens elasticitet. Kollagenet produktion minskar med ålder. Ju mindre kollagen desto mer slapphet och rynkor.

Det är inte bara åldern som orsakar detta men också ärftlighet, rökning, solljus, alkoholkonsumtion och näringsbrist.

På vår klinik behandlas detta problem med den senaste lasertekniken. Ingen kirurgi.

Hur behandlas detta på vår klinik?

Djup och varaktig huydföryngring

• Stimulerar kroppens naturliga föryngring process

• Från lätt touch-ups till djup, ålderssanerande laserpeeling

• Minimal konvalesenstid

• Naturliga resultat

• Snabb och effektiv behandling

• Säker och patientvänlig procedur

Vad är Twinlight fraktionerad hudföryngring?

TwinLight Fractional Föryngring är en enkel 3-stegs procedur som är optimerad för att avsevärt förbättra hudens släthet och ge den ett fräschare och friskare utseende. Det är ett skonsammare alternativ för behandling av fina linjer och rynkor med minimal konvalesenstid och ren naturliga resultat. TwinLight fractional hudföryngring kan producera en effekt som är perfekt graderad till dina förväntningar och ger en viss grad av kontroll och effektivitet som gör det möjligt för mycket exakt skulptering av huden. Behandlingar kan sträcka sig från lätta touch-ups till djupa kollagen ombyggnad, perfekt för dig som vill ha drastiska föryngringseffekter, men inte är beredd att genomgå någon aggressiv kirurgisk eller kemisk behandling.

Hur fungerar TwinLight fraktionerad hudföryngring?

Tidigare hudföryngring procedurer behandlade stora områden i huden, vare sig det var åldrad eller ej. Men med TwinLight Fractional föryngring, påverkar laserljuset exakta mål där hudens åldrande har inträffat, lämnar omgivande frisk hud orörd. Värmen från laserenergin stimulerar även produktionen av nytt kollagen i huden, eftersom omgivningen av den obehandlade huden påskyndar föryngringsprocessen. Denna behandlingen är lämplig för alla hudtyper och toner, med minimal konvalesenstid. TwinLight Fractional Föryngring utförs i tre enkla steg:

Steg 1:  konditionering: En Nd: YAG-stråle passerar längs ytan två gånger. Det första passet ger en kort stimulans på huden, det andra passet penetrerar vävnaden, vilket orsakar djup FRAC3 uppvärmning och konditionering av huden för effektiv fraktionerad behandlingsterapi.

Steg 2: FRACTIONAL TERAPI: Åldrad och utsliten hud saneras med hjälp av en fraktionerad Er: YAG-laser. Dessa sanerade kanaler kommer att ersättas med en nyare, tätare och friskare vävnad då en ny hud byggs.

Steg 3: PEELING: detta görs med en lätt fullständig Er: YAG laser, som avslutar behandlingen och avlägsnar ytliga brister.

Behandlingen tar cirka en timme. Du kan i princip gå tillbaka till jobbet direkt efter behandling. Hudrodnaden försvinner efter 1-2 dagar. Man rekommenderar en till tre behandlingar med cirka en månads mellanrum (4-6 veckor). Får att bibehålla effekten rekommenderas en underhållsbehandling 2 gånger/år.

En behandling kostar 3000 kr och ett paket (4 behandlingar) kostar 10 000 kr.

Före behandling

resurfacing_sult_rn-1-e1524657474386.jpeg
perioral_resurfacing_dr_paciolla-1-e1524660751880.jpeg

Efter behandling

resurfacing_sult_rn-e1524657414490.jpeg
perioral_resurfacing_dr_paciolla-e1524660733974.jpeg
bottom of page